We zijn een club gelegen in een klein dorp op de grens van Limburg en Vlaams Brabant, met een zeer mooi terrein tussen de velden en plantages. 

We beschikken over twee terreinen, één voor modelbouwvliegtuigen en één voor de helicopters.

Naast deze mooi onderhouden vliegterreinen is er ook een kantine die gebaseerd is op de romp van een vliegtuig. Deze vormen een mooie basis voor onze vliegclub, maar bij ons is vooral de sfeer belangrijk. Iedereen is bij ons welkom en proberen wij zo goed mogelijk verder te helpen bij alles wat modelbouw omvat : leren vliegen,bouwen,... 

Waarom modelvliegen ?  Het is een hobby waar veel aspecten bij komen kijken voor jong en oud. Jongeren leren al spelend hoe aerodynamica werkt, het principe van elektrische aandrijving (dit is ook te vinden bij de moderne elektrische wagens !) Het is ook een stimulans voor de handigheid en technisch inzicht.

Ook zijn er van onze jongere leden doorgegroeid tot volwaardig piloot bij de burgerluchtvaart en ook velen die hun kans grijpen tot militair piloot. 

Voor meer vragen en inlichtingen mag u altijd mailen naar de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina  waar je een overzicht van de voorbije activiteiten onder de vorm van foto's en filmpjes kan vinden.  

Club 2018 05 30